Image Alt

Carrière

Ben je benieuwd naar jouw kansen en mogelijkheden binnen ons bedrijf? Hieronder staan alle open vacatures.

Breda, Nederland

Internship Social Media & Communicatie [Stage]

Het wordt alsmaar belangrijker dat een bedrijf de juiste combinatie tussen online en offline communicatie vindt. Steeds meer offline bedrijven proberen ook online hun slag te slaan en andersom. Vaak ontdekt men dat ze niet het maximale resultaat kunnen behalen omdat de kennis, tijd en focus er niet is en dat is precies hetgeen wat wij de klant kunnen bieden. Zo ook onze medewerkers en stagiaires. Social Catch focust zich voornamelijk op offline en online marketing.

Onze voornaamste diensten zijn: 

– Social Advertising

– Branding/Content

– Automation/E-mail Marketing

Momenteel zijn wij per direct op zoek naar social media, marketing en communicatie stagaires. Het betreft een fulltime stage op onze locatie in Breda op de Reduitlaan 27. We hebben plek voor een meewerkstage of een afstudeerstage.

Vereisten:

HBO werk en denkniveau is van belang.

Eigen inbreng, inzet, probleem oplossend denkvermogen en ondernemerschap.

Creativiteit, motivatie en plezier.

Aanbod:

Dagelijks hebben wij interessante (inter)nationale projecten waar we aan werken waarbij elke stagiaire een belangrijke rol in kan gaan spelen, afhankelijk van ieders inzet, capaciteiten en ervaring. Denk hierbij onder andere aan: onderhouden van social media van grote nationale ketens en van onze bedrijven, het bedenken en opmaken van social media posts en campagnes.

Je kan rekenen op actieve werkweken. Je hoeft niet per sé vastgeroest aan een standaard bureautafel te zitten werken. Afhankelijk van jouw voorkeur of interessegebied kun je soms heel het land door gaan.

Maandelijks hebben we een borrel met het team en er worden zo nu en dan toffe prestatie bonussen uitgedeeld. Daarnaast brengen we je in contact met ervaren sales en marketing directeuren en (jonge) succesvolle ondernemers uit heel het land. Je kunt mee naar netwerk borrels en zodoende ook je eigen netwerk vergroten!

Natuurlijk verstrekken wij een vergoeding en zijn er nog velen andere interessante extra’s!