Image Alt

Content & branding

Het is voor bedrijven steeds moeilijker om op te blijven vallen binnen de overvolle markt.

Meer engagement met de doelgroep

Het is voor bedrijven steeds moeilijker om op te blijven vallen binnen de overvolle markt. Om je te blijven onderscheiden is het belangrijk dat je herkenbaarheid, imago en structuur creëert. Dit kan door middel van communicatie-uitingen of een bepaalde huisstijl, maar het belangrijkste is dat de merkidentiteit klopt. Branding kan er op verschillende manieren voor zorgen dat jouw bedrijf een boost krijgt. Bij branding komen verschillende dingen kijken. Je kunt hierbij denken aan een logo of beeldmerk, maar ook de tone of voice, de manier waarop het bedrijf communiceert, van een bedrijf is een belangrijk onderdeel van branding.

a
a

Betere online positie

Een sterk merk staat verbonden met een goede strategie. Voordat de strategie kan worden bepaald, moet er onderzoek worden gedaan naar het merk. Het team van Social Catch heeft de expertise om het beste uit een merk naar boven te halen. Het team gaat op zoek naar de visie, de kernwaarden en het verhaal van het bedrijf. Elk bedrijf heeft een verhaal, alleen wordt dit vaak niet op de juiste manier naar buiten gebracht. Er wordt onderzocht hoe het bedrijf communiceert en zichzelf online presenteert. Met deze informatie kan het team van Social Catch aan de slag met content marketing voor jouw bedrijf.

Sterke branding zorgt voor concurrentievoordeel

Hoewel content marketing geen nieuw begrip is, speelt het een steeds grotere rol in de online positie van bedrijven. Voor content marketing is het van belang dat je weet wie je wilt bereiken. Goede content marketing sluit namelijk precies aan op de doelgroep van jouw bedrijf. Denk aan Facebook posts, Instagram post, nieuwsbrieven of volledige campagnes. De content kan cross-mediaal worden ingezet en sluit perfect aan bij jouw bedrijf.

a

Contact

Ben je benieuwd naar onze diensten en de mogelijkheden die Social Catch jou zou kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen jou en je werknemers graag verder.

Reduitlaan 27, 4814DC Breda
0850 29 05 29
info@socialcatch.nl