fbpx
Image Alt

FAQ

Op deze pagina vindt je snel informatie en vindt je antwoord op de meest gestelde vragen. Je bent altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Meest gestelde vragen

Een selectie van de meest gestelde vragen aan ons bedrijf. Wij merken dat onze klanten vaak weer vooruit kunnen met antwoord op deze betreffende vragen.
Wat is de Facebook pixel en waar is deze belangrijk voor?

De Facebook pixel is een stukje HTML code die in je website wordt geplaatst op elke pagina. Dit stukje code bevat een nummer wat gekoppeld is aan je advertentie account. Hierdoor weet Facebook welke mensen er op je website komen en kan deze groep gebruikt worden in nieuwe campagnes. Ook kan er via dit stukje code gemeten worden hoeveel verkopen er gedaan worden en of andere conversies er plaatsvinden wat teruggekoppeld wordt aan Facebook. Dit is de basis voor een goed Facebook advertentie account en het is daarom van belang dat deze pixel zo snel mogelijk op de website staat, ook voordat er geadverteerd word.

Hoe krijgen jullie toegang tot mijn account en is dat veilig?

We koppelen op een veilige manier je advertentieaccount met onze bedrijfsmanager door het advertentie ID in te voeren en welke de klant zelf moet goedkeuren. Zodra dit gebeurd is kunnen wij meekijken en campagnes opstarten en problemen of hulp bieden binnen het account. Dit gehele proces gebeurd volledig binnen Facebook, daar komen geen externe systemen of personen aan te pas. De veiligheid is hierdoor optimaal. Ditzelfde doen we met de Facebook pagina.

Welk budget geeft Facebook uit per maand?

Het gemiddelde budget wat we per campagne adviseren is 10 euro per dag. Dit komt uit op een gemiddelde van 300 euro per maand. Dit kan licht verschillen per campagne, en bij campagnes waarbij het om verkopen gaat kunnen we in overleg het budget ophogen om meer omzet te behalen als het goed loopt.

Wat levert een zoekmachine mijn onderneming op?

Als website en/of webshop houder is het belangrijk om zo goed mogelijk vindbaar te zijn voor jouw doelgroep bij een zoekopdracht.

Ondernemers die niet goed vindbaar zijn genereren weinig traffic naar hun website, waardoor uiteindelijk de return on investment (ROI) laag blijft. Social Catch begrijpt dat het belangrijk is voor jouw als ondernemer om zoveel mogelijk rendement uit jouw website te halen. Social Catch is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij het vindbaar maken van jouw onderneming.

Moet ik een webshop in overweging nemen?

Steeds meer ondernemers nemen de stap om ook online te gaan verkopen. Toch is voor veel ondernemers de stap te groot om hier mee te beginnen, voornamelijk omdat ze niet weten hoe. Dit komt vooral omdat zij geen kennis hebben van de online omgeving en de mogelijkheden hierin. Daarnaast kan het ook zijn dat jij als ondernemer een webshop hebt, maar jij eigenlijk niet goed weet hoe je meer klanten kan trekken. Social Catch kan jou als ondernemer helpen om een webshop te bouwen of om meer uit jouw webshop te kunnen halen.

Over Ons

Social Catch is een Creative Digital Agency waarbij het behalen van een kwalitatief resultaat voorop staat.

0850 29 05 29

Neem contact op