Social Catch ziet kansen in de essentie van zelfontwikkeling en intensieve samenwerkingen met derde. Deze samenwerkingen zorgt ervoor dat wij elkaars krachten kunnen gebruiken om samen klanten volledig te ontzorgen. Hierdoor kunnen wij onze klanten extra diensten aanbieden en hebben onze klanten een volledig team van professionals tot hun beschikking.

Social Catch deelt met Goldstine de visie dat iedereen in zijn eigen kracht moet werken. Goldstine is gespecialiseerd in het uit handen nemen van sales gerelateerde werkzaamheden voor derden. Product specifieke marketing, telefonische acquisitie of harde verkoop, alles wat uitbesteed kan worden. Dit creëert extra tijd voor klanten en hun core-business.

 

OVA (Youri Meuleman) ondersteunt ondernemers in hun marketingactiviteiten door middel van online trainingen en coaching. Voor sommige ondernemers is de marketing echter simpelweg niet weggelegd of zij kunnen een grotere groei doormaken op het moment dat zij zich volledig focussen op hun eigen bedrijfsactiviteiten en de marketing uitbesteden.

Dankzij Social Catch kan OVA deze ondernemers ook helpen met hun marketingactiviteiten door de complete marketingstrategie & uitvoering uit handen te nemen. Youri heeft een actieve rol binnen Social Catch en is ook actief betrokken bij het opzetten van creatieve marketingprocessen.