Image Alt

Onze specialiteit

Social Catch is gespecialiseerd in een x-aantal software programma's. Dit kan handig zijn voor jou.

Oneindig veel mogelijkheden

Hieronder vind je alle software waarin Social Catch zich heeft gespecialiseerd. Wij zijn uiteraard bereidt deze software voor jou te gebruiken, mocht je deze nodig hebben.

WordPress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) wordt gepubliceerd.

Magento

Magento is een opensource- en gratis e-commerce-platform geschreven in PHP en het populairste webwinkelsysteem van dit moment.

Luondo

Met Luondo Webwinkels heb je zonder technische kennis binnen enkele minuten je eigen webwinkel online!

Shopify

Shopify is een Canadese e-commerce bedrijf gevestigd in Ottawa, Ontario en de naam van zijn computer software platform voor online winkels en retail point-of-sale systemen.

Leadpages

Leadpages genereert leads en verkoop deze voor uw bedrijf op internet, in e-mails, via sms en op sociale media. Ontmoet de krachtige tools die het mogelijk maken.

Active Campaign

ActiveCampaign is de perfecte oplossing voor iedereen die met marketing automation aan de slag wil, maar niet duizenden euro’s per maand wil betalen.

MailChimp

MailChimp is een handig en professionele webdienst waarmee je eenvoudig mailings kunt maken en versturen. MailChimp is simpel opgezet en goed toegankelijk.

Toggl

Toggl is tijdsoporingssoftware die wordt uitgevoerd door Toggl OÜ, gevestigd in Tallinn, Estland, die online tijdopsporing en rapportage aanbiedt via hun website, samen met mobiele en desktop applicaties.

Zapier

Zapier is een webdienst die andere webdiensten aan elkaar koppelt. Vergelijkbaar met IFTTT zorgt Zapier dat een actie in de ene webdienst een trigger wordt die automatisch bij een andere webdienst tot een actie leidt.

Asana

Met Asana kun je de werkzaamheden (taken) binnen een organisatie centraliseren en op elkaar afstemmen in één grote takenlijst.

AWeber

Aweber is de grootste van heel de wereld en ook de meest eenvoudige. Met deze software ben je in staat om met al je klanten automatisch een relatie aan te gaan en te behouden. Hij stuurt automatisch e-mails naar al je klanten met slechts 1 druk op de knop.

Enormail

Met Enormail verstuur je onbeperkt en makkelijk nieuwsbrieven in je eigen stijl. Bereik je klanten en verhoog je inkomsten met Enormail e-mail marketing.