Trainingen

Ieder kwartaal biedt Social Catch workshops en trainingen aan op het gebied van online marketing. Met verschillende onderwerpen kan jij met deelname kennis verkrijgen van alles op het gebied van online marketing en de snelle ontwikkelingen die zich afspelen. De professionals van Social Catch blijven zich continu ontwikkelen door uitdagingen aan te gaan, te experimenteren met nieuwe ontwikkelingen en door cursussen en seminars bij te wonen. De kennis van onze professionals delen wij graag met jou, zodat jij en jouw bedrijf kunnen blijven ontwikkelen.
· De basiskennis van het desbetreffende onderwerp
· Doelgroep bepalen
· Strategie
· Opzetten en testen van campagnes
· Analyseren
· Optimaliseren

Social Catch biedt naast hun kennis ook inspiratie en ondersteuning tijdens en na afloop van een workshop. Hiernaast ontvang je een persoonlijk advies die perfect aansluit op jouw onderneming, wensen en doelstellingen. Je hebt na deelname altijd en overal online toegang tot het trainingsmateriaal en de mogelijkheid te kiezen voor een één op één strategiesessie met ons team op afspraak. Onze trainingen geven je de kennis om zoveel mogelijk uit jouw online marketing te halen, daarnaast kun je meteen zelf aan de slag.

Heb je interesse in het bijwonen van één van onze trainingen of wil je meer informatie met betrekking tot de onderwerpen, datum en kosten, klik dan hier: http://facebook.socialcat.ch/

Leads 75%
Opt-ins 75%
Traffic 60%
Sales 60%
Branding 90%
Conversie 60%